Hoe werken wij?

Hoe gaat onze service in zijn werk? Doordat wij beschikken over een fysieke winkel (2000m² grote toonzaal in Heist op den Berg) hebben wij, als enige slaapspeciaalzaak in België, het voorrecht iedereen een goede nachtrust aan te kunnen bieden via 3 mogelijkheden:

* Aankoop van uw slaapsysteem ZONDER financieringsplan, dus betaling in 1x.

* Aankoop van uw slaapsysteem MET financieringsplan via Cofidis (wij nemen de rente op ons). De bedragen op onze site zijn aan de hand van dit plan en berekent op 24 maanden.

* Aankoop van uw slaapsysteem MET gratis & persoonlijk financieringsplan via onze zaak, dus ZONDER tussenkomst van een financiële instelling. Wanneer u opteert voor deze optie vragen wij 10% voorschot (om ook voor ons een beetje zekerheid in te bouwen) alvorens wij de bestelling verwerken en 15% voorschot op deze restwaarde bij de plaatsing. Na aftrek van beide wordt uw maandelijkse domiciliëring berekend op 24 maanden. Hierbij zijn de maandelijkse aflossingen minder groot dan op onze site staan gemeld.

Bij elke bestelling zal dan ook gevraagd worden voor welke optie er gekozen wordt. Uw slaapsysteem wordt door onze eigen plaatsingsdiensten geïnstalleerd, zodat alles tot in de kleinste details is afgewerkt.

Als er verdere vragen/suggesties zijn horen wij het uiteraard zeer graag van u!

“Fijne nachten voor iedereen*

Webshop door KMO-Shops-Logo-Wit-XS - Copyright © 2021 - Bosmans Slaapcomfort Center BVBA