Over ons

Het begin van een nieuw verhaal, een nieuw leven en nieuwe uitdaging. De geboorte van bedopafbetaling.be is een feit! 

Vanaf vandaag kunnen alle gekende en luxe merken zoals Beka, Tempur, Nillspring, Kuperus, Technogel en nog zoveel meer, aangekocht worden met een betrouwbaar en veilig afbetalingsplan! Welke kosten moeten er betaald worden? Geen! Wij pakken de rente gewoon op ons! 

Het is voor ons altijd een uitdaging geweest om als slaapspeciaalzaak uit te blinken in service, aanbod & klanttevredenheid. Op deze manier trachten we de drempel naar een goed & duurzaam slaapcomfort te verkleinen en mogelijk te maken voor iedereen. Onder het motto “fijne nachten voor iedereen” beginnen we aan ons nieuw verhaal.

Bosmans Slaapcomfort-center is uitgegroeid tot één van de grootste slaapspeciaalzaken in België. We beschikken over een ruim aanbod waar ons gepassioneerd team u graag bijstaat met advies op maat. Reeds sedert 1941 zijn we een vaste waarde wat betreft slaapcomfort. Kortom, dit familiebedrijf heeft alles in huis voor uw volmaakte nachtrust.

Ieder lichaam heeft recht op de rust die het verdient. Daarom moet je bed aangepast zijn aan de belangrijkste en uw persoonlijke noden. Het moet comfortabel zijn en zorgen voor de correcte ondersteuning van je lichaam. Daarom zijn wij er voor u. We begeleiden u met ons professioneel slaapadvies bij het aankopen van een bed of matras. Heb je meer informatie nodig wat betreft rugklachten, allergie, transpiratie,… Ook hiermee helpen we je graag verder met ons advies op maat.    

Wil je dit zelf allemaal komen ontdekken, ben je meer dan welkom om een bezoek te brengen aan onze winkel. 

Waar: Liersesteenweg 147, 2220 Heist-op-den-Berg.    

Te ver? Geen nood, via onze virtuele toer kan je ook een kijkje nemen in de winkel. 
https://www.slaapcomfort-center.be/virtueletour/index.htm

        

Wie zijn wij

Onze garanties

Bij ons kan u steevast rekenen op een uitgebreide selectie van kwaliteitsartikelen, professioneel advies en een snelle en correcte levering van uw bestelling.

Topkwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Expertise

Heeft u vragen over uw bestelling? Onze experts staan klaar om u te helpen per email of telefoon!

Snelle levering

Wij staan voor een correcte levering. Uw bestelling, razendsnel bij u thuis geleverd.

Advies op maat

Door de jarenlange ervaring en de nodige kennis die wij graag met u delen, garanderen wij u de beste kwaliteit van onze producten. Wij staan u graag bij met advies! Contacteer ons om direct met een specialist in contact te komen!

Webshop door KMO-Shops-Logo-Wit-XS - Copyright © 2021 - Bosmans Slaapcomfort Center BVBA